2016. augusztus 1.

Szelencetervek - augusztus

Augusztusi Szelencetervek

Ezer csilliómilló éve nem szerepeltek havi tervek a Szelencén, pedig ezek a bejegyzések személyes kedvenceim voltak – éppen ezért gondoltam arra, hogy újra életet lehelek a tervekbe. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hosszú idő után milyen tervekkel rukkolok elő, akkor nyissátok ki a mai Szelencét!




v     Megvenni a legszuperebb születésnapi ajándékot édesanyámnak
Augusztusban ünnepeljük majd anyukám születésnapját, és idén valami nagyon szuper ajándékot szeretnék adni. Ötleteim már vannak, remélem örülni fog mindennek.

v     KRESZ tanfolyam
Nos, mondjuk azt, hogy ez már félig a sikerlistán szerepel, ugyanis augusztus 2-án kezdem a KRESZ tanfolyamot, erről majd holnap olvashattok egy hosszabb bejegyzésben.

v     Hekket enni a Rómain
Ahhoz képest, hogy tavaly mekkora kedvencem lett a Római part, a hekk és a rozéfröccs idén még egyszer sem jutottam el oda pedig nincs is túl messze. Ezen sürgősen változtatni kell!

v     Mesélni az „olasz melóról”
A bejegyzések már készen vannak, csupán a képeket kellene leválogatnom és megszerkesztenem ahhoz, hogy mesélni tudjak Nektek egy újabb Szelencesikerről.

v     Mesélni azokról a Szelencesikerekről illetve Szelencefélsikerekről, amikről eddig nem
Nos, akad egy kis restancia

v     Futás
Néhány héttel ezelőtt letöltöttem egy futós appot a telefonomra, ami azt ígéri, hogy a kanapétól az 5 kilométerig repít majd. Én már az iskolában is utáltam a futást, de mostanság annyi „futóbolond” ismerősöm lett, hogy megnézem magamnak mitől vannak úgy oda.



Nektek milyen terveitek vannak augusztusra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!